Senangnya Siti Nurhaliza Hamil Anak Kedua

WARTABANJAR.COM, BANJARMASIN-Kabar bahagia kembali menyambangi keluarga penyanyi asal Malaysia, Siti Nurhaliza. Pada Selasa (2/12/2020) dia mengabarkan sedang hamil anak keduanya melalui laman Instagramnya.

“Alhamdulillah. Hari ini 1 Disember 2020, saya dan suami membuat pengumuman rasmi mengenai kehamilan saya yang sudah pun berusia 4 bulan.

Tiada niat untuk berdiam diri selama beberapa bulan ini namun saya dan suami berfikir, apabila tiba waktu yang sesuai, kami tetap akan berkongsi berita ini dengan semua, terutamanya keluarga, saudara mara, sahabat handai, para peminat dan sesiapa sahaja yang mengenali kami,” tulisnya.

Foto: Instagram Siti Nurhaliza

“Saya memohon doa kalian supaya saya dan bayi di dalam kandungan diberikan kesihatan, dipermudahkan hari-hari saya ke depan ini sehinggalah saat melahirkan nanti.

Dia senang karena anak pertamanya sekarang akan memiliki adik lepas usianya lebih dari dua tahun. “Terima kasih sekali lagi kepada kalian yang sangat memahami dan tidak putus mendoakan saya selama ini. Saya amat bersyukur di atas kurniaan Allah ini, anugerah yang sangat berharga kerana saya diberi peluang untuk hamil selepas Siti Aafiyah berusia dua tahun lebih,” lanjutnya.

Sebelumnya, Siti Nurhaliza dan suaminya, Dato Khalid Mohammed Jiwa menikah pada 2006. Selama 12 tahun menikah, mereka baru dikaruniai buah hati seorang putri bernama Siti Afiyah. Kali ini, pelantun lagu Cindai itu hamil lagi anak keduanya di usia ke 41 tahun. (brs)

Editor: Yayu Fathilal

Baca Juga :   Pengacara Akan Lapor ke Bareskrim Dugaan Pembunuhan Berencana Terhadap Brigadir J

BERITA LAINNYA

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

TERBARU HARI INI